Wil je graag bij Panta Rhei Vocaal zingen? Juist op momenten die er toe doen?

Panta Rhei Vocaal 

Wij zijn ervaren zangers die met hart en ziel zingen bij momenten van afscheid. Dit doen we al bijna 30 jaar. Levende muziek bij een uitvaart, zo ervaren we zelf, blijkt telkens weer troostrijk en waardevol voor nabestaanden te zijn.

Wij repeteren altijd op dinsdagochtend in Arnhem onder leiding van dirigent Frank Litjens, die zelf ook meezingt. Bij een uitvaart zingen wij a capella als dubbelkwartet. Bovendien geven we af en toe concerten; we zingen dan met de voltallige groep van 16 mensen.

Wat bieden wij?

Zingen in een kleine, betrokken en gezellige groep zangers op goed niveau. Ons streven is om te kunnen kleuren in sfeer en in klank, met grote inzet van een ervaren dirigent. Na een gedegen inwerkperiode zing je in dubbelkwartet mee tijdens de plechtigheden.

Zingen bij Panta Rhei Vocaal

  • Ben je een ervaren zanger? Kun je thuis de muziek goed instuderen en zing je zelfstandig je partijen, maar is het tegelijk een uitdaging om samen te kleuren?
  • Heb je affiniteit met het samen zingen bij leven en dood, zowel kerkelijk als niet-kerkelijk en spreekt het brede repertoire je aan?
  • Ben je flexibel inzetbaar zodat je je, bij een verzoek om te zingen bij een uitvaart,  hier op korte termijn vrij voor kunt maken? Dit gebeurt in overleg. Je hoeft je niet elke keer vrij te maken, omdat we in dubbele bezetting repeteren. (in de praktijk zal het tussen de 7 en 12 maal per jaar zijn)

Dan maken we graag kennis met je.

Heb je vragen of belangstelling? Je kunt bellen met Ingeborg (06 27414762). Of  stuur een mail naar waarin je wat vertelt over je zang- en koor ervaring, beschikbaarheid, leeftijd, motivatie om bij uitvaarten te zingen. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking.

De repetities zijn op dinsdagochtend van 10 tot 12.30 uur in de  St. Willibrordus Kerk, Adolf van Nieuwenaarlaan 3, 6824 AM Arnhem.