Repertoire

We hebben in de afgelopen jaren met zorg een uitgebreid mooi en gevarieerd repertoire opgebouwd. Zo zingen we veel klassieke muziek, zoals het bekende Ave verum of het Lacrimosa uit het Requiem van Mozart, koralen uit de Matthäus Passion van Bach, prachtige gedragen muziek van verschillende Russische componisten, gregoriaanse muziek, in zijn eenvoud zo wonderschoon, maar ook minder bekende maar zeer passende muziekstukken uit verschillende tijden.
Muziek die speciaal voor ons gearrangeerd is, bijvoorbeeld de hartverscheurende muziek uit de film Schindler’s List, The Family Tree van Venice, het beroemde Largo van Dvorak of muziek van Enya.

Wanneer dat gewenst is zingen we graag samen met de aanwezigen, bijvoorbeeld wanneer een bepaald liedje of melodie een speciale plek binnen de familie heeft. Soms is het mogelijk dat wij op verzoek een lied speciaal instuderen. Wij zijn geen uitvaartkoor dat alleen zingt in de kerk of de aula van begraafplaats of crematorium, maar wij willen ook meedenken over andere rituelen, waarin muziek een plek kan krijgen. Zo zingen we ook af en toe bij het graf.
Het bijwonen van een repetitie behoort tot de mogelijkheden om kennis te maken met ons en ons repertoire.

Om een indruk te krijgen zijn hier een aantal fragmenten te beluisteren:

Enkele fragmenten gezongen door Panta Rhei Vocaal

Goodnight, dear heart – Dan Forrest: